Frågor och svar

Anser du att ditt VVS företag verksamt i Mora eller Rättvik borde synas framför dina konkurrenter? Bra då har du klarat av det första steget genom att hitta denna hemsidan.

Jag arbetar med sökmotoroptimering vilket innebär att jag designar hemsidor för att maximera synligheten på Google sökningar efter söktermer som är intressanta för dig och ditt företag. Det är troligen därför du nu har hittat denna sidan och kanske undrar om det etablerat sig en ny konkurrent i Mora och Rättvik inom VVS. Riktigt så illa är det alltså inte utan jag försöker bara visualisera genom denna hemsidan hur det fungerar och vad jag kan erbjuda ditt företag.

Det jag erbjuder är alltså att jag anpassar och hyr ut denna hemsidan till ert företag vilket innebär att det blir ni och ingen av era konkurrenter som blir synliga här. På det sättet får ni ökad exponering mot Google sökningar eller så kallad organisk trafik vilket kommer resultera i fler kontakter från nya kunder till just er.

 • Fråga: Vi har redan en hemsida varför ska vi ha en till och vad gör vi med våran gamla?
  • Svar: Behåll den gamla ”två krokar ger fler napp än en”. Det finns ingen regel som säger att man inte får synas mer än en gång på Googles första resultatsida när någon gör en ”googling”.
 • Fråga: Kan du göra mer än en hemsida åt oss för att på det sättet ge oss ännu fler av resultatpositionerna på googles förstasida?
  • Ja.
 • Jag har ett företag men vi är inte verksamma inom VVS i Mora och Rättvik, kan du hjälpa oss att synas för andra söktermer?
  • Ja, jag kan göra samma sak med vilken eller vilka söktermer som helst.
 • Hur fungerar det? Är det tillåtet?
  • Ja Google rekommenderar att man optimerar sin sida för att framhäva ett innehåll som är relevant för besökaren.
 • Hur mycket kostar det?
  • Jag hyr ut sidan för 500:-/månad (F-skatt), då tar jag inget betalt för anpassningen av sidan för ert företag, uppdatering av innehållet enligt överenskommelse samt ser till att den behåller sin synlighet i sökresultaten. Jag står även för kostnaden för domän, hosting, säkerhetscertifikat samt de mjukvaror jag använder mig av för optimeringen.
 • Vart börjar vi?
  • Kontakta mig på min mobil: 0723015504 eller skicka mig en mail erik@kalls.nu